BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

14 dec 2016 18:45

KRO-NCRV • 26 min

Alain maakt met twee zussen pure pindakaas, die hij verwerkt in een bijzonder gerecht en een stijlvolle luxe Brabantse villa met veel kleur.

Met: Culinair expert Alain Caron is in Sassenheim, waar de zussen Maxime en Sophie Mantel op een pure manier pindakaas produceren. Hun pindakaas wordt ook gebruikt in koekjes en daarmee maakt Alain uiteindelijk op zijn beurt een verrassend gerecht: prei, augurken, pindakoekjes en pindasaus. Astrid Jeulink woont samen met haar man en kinderen in haar droomhuis in het Brabantse Oisterwijk. Een huis dat ze zelf hebben laten bouwen, compleet met smeedijzeren ramen waar ze als jong meisje al van droomde. Astrid heeft het huis geheel naar eigen smaak ingericht, in verschillende sferen en met veel kleur.

BinnensteBuiten groeps portretet 3255 BinnensteBuiten >