BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Vr 20 sep 18:25

KRO-NCRV • 26 min

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa, in de Betuwe bezoeken Leon en Lendl een wijngaard en gebruiken ze de groene oogst, versjus, als smaakmaker in hun gerechten.

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met zorg en toewijding samengesteld. * In het Betuwse dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de wijngaard van Arina en Diederik is de eerst pluk van de druiven al in volle gang. Van deze groene oogst wordt geen wijn gemaakt, maar verjus. Deze smaakmaker voor in de keuken klinkt misschien nieuw, maar was in de Romeinse tijd al een bekend product.

BinnensteBuiten groeps portretet 3255 BinnensteBuiten >