BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

22 mrt 2017 18:50

KRO-NCRV • 26 min

Alain leert brood maken met zeewater in Bruinisse en Martin helpt twee gezinnen in Purmerend om van hun voortuinen één gezamenlijke oase te maken.

Met: In Zeeland laat culinair expert Alain Caron zich verrassen door Marcel Spelt, die knapperig brood bakt met gefilterd water uit de Oosterschelde. Het is niet alleen brood met een bijzondere smaak, maar het is ook nog eens gebakken in de vorm van een schelp. Alain maakt er een mooi gerecht bij. Martin Stugers hulp is gewenst in Purmerend, waar twee buren goed bevriend zijn met elkaar. Hun kinderen spelen ook graag samen. Ze willen hun oorspronkelijk losse voortuinen nu eindelijk goed met elkaar verenigen. Het ziet er nu nog niet heel gezamenlijk uit, maar daar brengt Martin verandering in. En hoe je een houten plank heel bijzonder kan ophangen zie je op BinnensteBuiten.tv in de DoeHetZelf-video 'Wat kun je met ..?'

BinnensteBuiten groeps portretet 3255 BinnensteBuiten >