BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

27 mei 2017 17:10

KRO-NCRV • 41 min

Een zwarthouten duurzaam huis, Alain proeft zeewierkaas van Nils, de geboorte van een ezelveulen, Sonja woont in een oud gemaal en Ramon bereidt een tomahawksteak.

Met: Pieter bouwt zijn eigen duurzame huis op IJburg van bijzonder zwarthout. * Culinair expert Alain Caron ontmoet op Vlieland zeewierkaasmaker Nils. * Ezelin Bilou bevalt bij het licht van de maan van haar veulen. Unieke opnamen waarbij het veulen natuurlijk Luna wordt genoemd. * Chef-kok Ramon Brugman maakt op de barbecue een megasteak, een tomahawk genaamd. * Bij het pittoreske Noord-Hollandse dorp De Rijp, ooit de bakermat van de haringvisserij, bewoont kunstenares Sonja Besselink een oud gemaal.

BinnensteBuiten groeps portretet 3255 BinnensteBuiten >