Eureka

Hoe vind ik de ideale partner?

24 okt 2013 20:59

KRO • 35 min

Sofie van den Enk gaat wederom op zoek naar wiskundige antwoorden op lastige vragen. Bijgestaan door wiskundewonder Ionica Smeets beantwoordt ze de vraag: Hoe vind ik de ideale partner?

Sofie van den Enk gaat wederom op zoek naar wiskundige antwoorden op lastige vragen. Bijgestaan door wiskundewonder Ionica Smeets beantwoordt ze de vraag: Hoe vind ik de ideale partner? Telkens de verkeerde partner kiezen is niet leuk en gedumpt worden al helemaal niet. Zou er niet een wiskundige formule zijn waarmee je de ideale partner kunt vinden? Een simpele rekensom waarmee je de ware op kunt sporen? Samen met Ionica gaat Sofie op zoek naar een antwoord. Ze belandt tussen de modellen en de acrobaten, leert dat lelijk zijn z'n voordelen heeft, waar je moet beginnen met zoeken en wat het secretaresseprobleem is. En dat alles om te komen tot de formule van Eureka.

Sofie van den Enk gaat wederom op zoek naar wiskundige antwoorden op lastige vragen. Bijgestaan door wiskundewonder Ionica Smeets beantwoordt ze de vraag: Hoe vind ik de ideale partner? Eureka >