It Gets Better

It Gets Better

9 mei 2013 22:20

BNN • 40 min

Tennis-grootheid Esther Vergeer steekt een hart onder de riem bij Sanne. Sanne belandde twee jaar geleden met een dwarslaesie in een rolstoel na een ongeluk met haar paard.

Tennis-grootheid Esther Vergeer steekt een hart onder de riem bij Sanne. Sanne belandde twee jaar geleden met een dwarslaesie in een rolstoel na een ongeluk met haar paard. Ze oogst bewondering bij vrienden en familie over hoe ze haar lot draagt. Het levert haar de bijnaam San-shine op. Aan Patrick Lodiers vertelt ze in tranen over het verdriet dat ze voor velen verborgen houdt. Het portret van Sanne wordt afgewisseld met een portret van 's werelds meest succesvolle rolstoeltennister ooit: Esther Vergeer. Zij leerde leven met haar handicap door zich vast te bijten in haar sport. 'Stel je zelf een hoger doel!' Die boodschap brengt ze Sanne ook tijdens een emotionele ontmoeting tussen beiden.

Jesse is 16 en sinds kort uit de kast. Hij is zo erg gepest om zijn geaardheid dat hij van school moest veranderen. Als klein jongetje vermoedde Carlo Boszhard's moeder al dat hij homo was. It Gets Better >