It Gets Better

It Gets Better

13 jun 2013 22:21

BNN • 45 min

Lachend noemde Nance het ooit 'n schijtonderwerp; praten over spijsverteringsziekte Crohn. Toch doet ze het weer. Niet alleen om Maikel (20) een hart onder de riem te steken, ook om begrip te kweken.

Lachend noemde presentatrice Nance het ooit een schijtonderwerp; praten over de spijsverteringsziekte Crohn. Toch doet ze het weer. Niet alleen om de 20-jarige Maikel, die ook een vorm van Crohn heeft, een hart onder de riem te steken, maar ook om begrip te kweken. Nance: 'Aan de buitenkant is niets te zien, sterker ik blijf er lekker slank bij, maar mensen schrikken als ze horen wat ik heb. Ik moet vaak naar de wc, moet heel goed opletten wat ik eet en drink en ben vaak erg vermoeid. Ik ben een boegbeeld omdat ik de ziekte naar buiten toe blijmoedig draag, maar ik heb echt ook mijn zwarte dagen.'.

Jesse is 16 en sinds kort uit de kast. Hij is zo erg gepest om zijn geaardheid dat hij van school moest veranderen. Als klein jongetje vermoedde Carlo Boszhard's moeder al dat hij homo was. It Gets Better >