It Gets Better

It Gets Better

23 mei 2013 22:25

BNN • 40 min

Anita Witzier is een prachtige vrouw met een succesvolle carrière. Wat niet veel mensen weten is dat zij jaren lang 24 uur per dag heel veel pijn had. Ze is het ideale rolmodel voor de 16-jarige Malou.

Anita Witzier is een prachtige vrouw met een succesvolle carrière. Wat niet veel mensen weten is dat zij jaren lang 24 uur per dag heel veel pijn had. Door reuma lag ze soms dagen op bed. Omdat de ziekte grillig en onzichtbaar is, kreeg ze veel met onbegrip te maken. Inmiddels gaat het veel beter met haar en kan ze met het onbegrip beter omgaan. Daarom ook is ze het ideale rolmodel voor de 16-jarige Malou. Malou heeft jeugdreuma en kan heel veel dingen niet doen, die haar leeftijdsgenoten wel kunnen. Ze moet elke dag met de pijn omgaan en worstelt daarnaast met onbegrip van de omgeving.

Jesse is 16 en sinds kort uit de kast. Hij is zo erg gepest om zijn geaardheid dat hij van school moest veranderen. Als klein jongetje vermoedde Carlo Boszhard's moeder al dat hij homo was. It Gets Better >