Kamer 202

Kamer 202

23 nov 2012 16:30

NTR • 30 min

Serie reportages over het leven van patiënten die op dezelfde ziekenhuiskamer belanden. -De 19-jarige Ashley Lubbe wordt geopereerd aan haar keelamandelen. Dennis Minnaar, 41 jaar, wordt geopereerd aan zijn voet.

De 19-jarige Ashley Lubbe wordt geopereerd aan haar keelamandelen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Ashley al veel meegemaakt. Vijf jaar geleden heeft ze samen met haar moeder een ernstig auto-ongeluk gehad. Haar moeder heeft dit ongeval niet overleefd. Het gemis van haar moeder ervaart Ashley dagelijks; zeker ook op spannende momenten, zoals het ondergaan van een operatie. Dennis Minnaar, 41 jaar, heeft een vorm van autisme. Contact maken met vreemden vindt hij dan ook best wel moeilijk. Hoe zal dat gaan als hij zijn medepatiënten op Kamer 202 ontmoet? Dennis wordt geopereerd aan zijn voet en zal daardoor tijdelijk minder mobiel zijn. Alle hulp van zijn vriendin Kim is dan ook fijn. Zelfs zo fijn, dat hij besluit dat hij haar nooit meer kwijt wil en haar ten huwelijk vraagt in Kamer 202!

Serie reportages over het leven van patiënten die toevallig met elkaar op dezelfde ziekenhuiskamer belanden. Deze tweede serie speelt zich af in het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Kamer 202 >