ZvK Kerkdienst (Radio en TV)

Kerkdienst 4e Musketier Noorwegen

29 jun 2014 11:32

ZvK • 1 uur en 1 min

De karakterweekenden van de 4e Musketier zijn elke keer weer volgeboekt. Mannen met een heel diverse achtergrond gaan op stap om uit hun comfortzone te komen en samen veel plezier te beleven.

De karakterweekenden van de 4e Musketier zijn elke keer weer volgeboekt. Mannen met een heel diverse achtergrond gaan op stap om uit hun comfortzone te komen en samen veel plezier te beleven. Een camerateam doet mee tijdens een karakterweekend in Noorwegen. Ruim 300 mannen maken een zware wandeling door de sneeuw naar de eindbestemming. Oprichter Henk Stoorvogel loopt zelf mee. Uitdagende spelvormen en bijbelstudiemomenten wisselen elkaar af. In Noorwegen staat de bijbelfiguur Jozua centraal. Aan de oever van een bergmeer is er op zondagmorgen een gezamenlijke viering met als thema de bijbelwoorden van Jozua: "Ik en mijn huis, wij zullen de Here dienen." Een mooi moment om dan ook je ervaringen te delen en zo dan ook weer naar huis te gaan.

De karakterweekenden van de 4e Musketier zijn elke keer weer volgeboekt. Mannen met een heel diverse achtergrond gaan op stap om uit hun comfortzone te komen en samen veel plezier te beleven. ZvK Kerkdienst (Radio en TV) >