Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.

De NPO Start-app

Download

3LAB

Koen aan de Kook

21 apr 2016 00:00

VPRO • 14 min

In elk land bestaan er bizarre traditionele gerechten en delicatessen. Koen vraagt zich af of deze gerechten tegenwoordig nog steeds gemaakt worden, wie dat dan eten, welke verhalen erachter schuilen en natuurlijk hoe ze smaken. Gewapend met een duim om te liften, een backpack en zijn ontwapenende nieuwsgierigheid verkent hij de uithoeken van Europa, op zoek naar een culinair avontuur.

In elk land bestaan er bizarre traditionele gerechten en delicatessen. Koen vraagt zich af of deze gerechten tegenwoordig nog steeds gemaakt worden, wie dat dan eten, welke verhalen erachter schuilen en natuurlijk hoe ze smaken. Gewapend met een duim om te liften, een backpack en zijn ontwapenende nieuwsgierigheid verkent hij de uithoeken van Europa, op zoek naar een culinair avontuur.

3LAB >