M

Igone de Jongh, Ted Brandsen, Wouter Bos en Nout Wellink, Liesbeth van der Heide, Nikki Sterkenburg, Viktor Brand en Mr. Frank Visser

3 sep 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Viktor Brand, Mr. Frank Visser, Igone de Jongh, Ted Brandsen, Wouter Bos, Nout Wellink, Liesbeth van der Heide en Nikki Sterkenburg.

Liever een goede buur dan een verre vriend'. Viktor Brand en Mr. Frank Visser doen hun uiterste best vurige burenruzies op te lossen. Ze komen langs. * Komend weekend wordt het balletseizoen geopend. Dit jaar wordt er een ode gebracht aan Rudi van Dantzig. Hij was 22 jaar lang artistiek leider van Het Nationale Ballet en maakte meer dan vijftig balletstukken. Igone de Jongh en Ted Brandsen schuiven aan. * De grootste economische crisis van deze eeuw is alweer tien jaar geleden. Wat hebben we hiervan geleerd en zijn we niet dichter bij een nieuwe crisis dan ooit? Oud-minister van Financiën Wouter Bos en oud-president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink zijn te gast. * Het steekincident op Amsterdam Centraal van afgelopen vrijdag was voor Nederland de eerste terreurdaad in veertien jaar. Waarom reageren we zo rustig? Terrorisme-expert Liesbeth van der Heide en radicaliseringsexpert Nikki Sterkenburg geven uitleg.

M >