M

Theo Hiddema, Bram van Ojik, Barbara Rijlaarsdam, Marleen de Rooy, Erik Frenken, David Laport, Ronald Giphart en Karin Giphart

5 sep 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Erik Frenken, David Laport, Ronald Giphart, Karin Giphart, Theo Hiddema, Bram van Ojik, Barbara Rijlaarsdam en Marleen de Rooy.

Deze maand verschijnt de documentaire 'McQueen' over de gelijknamige Britse modeontwerper. Met de Fashion Week voor de deur een goed moment te praten over de 'British Bad Boy of Design'. Aan tafel modeontwerpers Erik Frenken en David Laport. * Het is een van de grote passies van Ronald Giphart: lekker eten. Zijn lekkerste verhalen en anekdotische recepten zijn gebundeld in het boek: Smakelijk. Hij vertelt samen met zijn zus Karin Giphart over hun culinaire opvoeding. * Het was vandaag een spannende dag voor minister Blok. De Tweede Kamer kwam bijeen om te debatteren over zijn uitspraken. Het oordeel van de Kamer: Hij mag blijven. We praten na met kamerlid Theo Hiddema, Bram van Ojik en politiek verslaggevers Barbara Rijlaarsdam en Marleen de Rooy.

M >