M

Lydia Ketting-Stroet, Angela Maas, Christine Otten, Birgit Schuurman, Floor van Liempt, Esther Oosterbeek en Anita Heilker.

6 jun 2018 19:05

KRO-NCRV • 46 min

Te gast: Voorzitter van de VNVA1 Lydia Ketting-Stroet, cardiologe Angela Maas, Christine Otten, Birgit Schuurman, columniste Floor van Liempt, Ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker.

Een derde van de artsen (in opleiding) heeft te maken met seksueel overschrijdend gedrag op de werkvloer, zo blijkt uit een enquête van Mmedisch Contact. We bespreken dit met voorzitter van de VNVA1 Lydia Ketting-Stroet en cardiologe Angela Maas. * Vorig jaar was de voorstelling 'De Gevangenismonologen' van Christine Otten binnen de kortste tijd uitverkocht. Nu zijn ze terug, voor een wel heel bijzonder publiek: de gevangenen zelf! De voorstelling is gebaseerd op het verhaal van ex-gedetineerde Wesley. * Op 21-jarige leeftijd kreeg Floor Annette te horen dat ze chronische longkanker heeft. Over de omgang met haar ziekte schrijft ze columns voor het NRC. Deze werden zo goed opgevangen dat ze dit najaar haar eerste boek uitbrengt. * Ben jij fan bent van de Dolly Dots? Let dan op! Ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker gaan als duo het podium op! Vanavond zitten zij bij ons aan tafel om er alles over te vertellen.

M >