M

Rutger Castricum, Akwasi, Natacha Harlequin, Anne-Fleur Dekker, Bo Hanna, Esther van Fenema, Ad Visser en Sjors van der Panne

7 sep 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Rutger Castricum, Akwasi, Natacha Harlequin, Anne Fleur Dekker, Bo Hanna, Esther van Fenema, Ad Visser en Sjors van der Panne.

Jarenlang was Rutger Castricum de schrik van het Binnenhof. Met zijn brutaliteit wist hij politici op scherp te zetten. Maar vanavond op NPO 2 zien we een andere kant van Rutger in het nieuwe programma De Hofbar. Bij M geeft hij een voorproefje. * Wat nou als je de kans krijgt om het ultieme festival te organiseren? Wie zou je dan op het podium willen zien? In M's Headliners vragen we dat iedere week aan een artiest en dat is deze week Akwasi. * Elke vrijdag neemt, in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Wat vinden wij belangrijk? Waar willen we over praten? Vandaag met Natacha Harlequin, Anne Fleur Dekker, Bo Hanna en Esther van Fenema. * Wie denkt dat ABBA passé is, heeft het fout! Met de film Mamma Mia 2 in de bioscoop, Cher met een coveralbum en een musical die deze maand in première gaat, kunnen we wel zeggen dat de muziek nog steeds springlevend is. Ad Visser en Sjors van der Panne schuiven aan!

M >