M

Filemon Wesselink, Henny Huisman, Barrie Stevens, Jacques d'Ancona, Reinier van den Berg, Ad Stoffelen, Liesbeth van Rossum, Sjuul Paradijs en Mark Dakriet.

12 sep 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Filemon Wesselink, Henny Huisman, Barrie Stevens, Jacques d'Ancona, Reinier van den Berg, Ad Stoffelen, Liesbeth van Rossum, Sjuul Paradijs en Mark Dakriet.

In het nieuwe programma Filemon Buiten Westen verlaat Filemon Wesselink de Westerse samenleving en reist hij naar samenlevingen waarin geld, macht en invloed niet centraal staan. Zouden wij nog wat van ze kunnen leren? Hij vertelt erover. * Afgelopen nacht stond Glennis Grace in de halve finale van America's Got Talent. Ze kreeg een staande ovatie en jurylid Simon Cowell noemde het zelfs 'het beste optreden van de avond'. We praten erover met haar 'ontdekkers': Henny Huisman, Barrie Stevens en Jacques d'Ancona. * De oostkust van de Verenigde Staten bereidt zich voor op orkaan Florence. Het is de hevigste orkaan in 30 jaar, die het land aan de oostkust bereikt. De orkaan zal naar verwachting donderdagnacht aan land komen. We praten erover met Reinier van den Berg en Ad Stoffelen van het KNMI. * Nieuwe cijfers van het CBS wijzen uit dat we met z'n allen steeds dikker worden. De helft van de Nederlanders heeft ernstig overgewicht. We praten erover met Hoogleraar Obesitas aan het Erasmus MC Liesbeth van Rossum, Sjuul Paradijs en Mark Dakriet.

M >