M

Cora van Nieuwenhuizen, Floor Jansen, Broederliefde, Khalid Kasem, Rick de Leeuw, Margriet Brandsma, Bahram Sadeghi en Chazia Mourali.

13 jun 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Cora van Nieuwenhuizen, Floor Jansen, Broederliefde, Khalid Kasem, Rick de Leeuw, Margriet Brandsma, Bahram Sadeghi en Chazia Mourali.

Ze is onze minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen. Maar wie is de vrouw achter al dat harde werk? We leren Cora van Nieuwenhuizen beter kennen! * Wereldwijd stond Floor Jansen met haar Finse band Nightwish voor soms wel 23.000 mensen. En dat terwijl ze tot voor kort nog weinig bekendheid kende in Nederland. Maar 3 juni kreeg zij de erkenning die ze verdiende; de Buma Rocks! Export Award. Ze is te gast. * De populairste rapgroep van Nederland, Broederliefde, is terug met nieuwe muziek. En wij hebben de primeur! Laat jij de leeuw dit jaar in zijn hempie staan? Bij ons in de studio: Khalid Kasem, Rick de Leeuw, Margriet Brandsma, Bahram Sadeghi en Chazia Mourali. Zij gaan ons overtuigen van welk team wij moeten supporten.

M >