M

Marleen de Rooij, Jan Driessen, Marc Belinfante, Jelle Brandt Corstius, Henny Huisman, Berrie Stevens, Jacques d'Ancona, Lieke de Cock en Jennifer Breet.

19 sep 2018 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Lieke de Cock & Jennifer Breet, Marleen de Rooy, Jan Driessen & Marc Belinfante, Henny Huisman, Barrie Stevens & Jacques d'Ancona en Jelle Brandt Corstius.

Snelheidsduivel Lieke de Cock verbrak afgelopen weekend het snelheidsrecord fietsen voor vrouwen. In de Nevadawoestijn wist ze een snelheid van 112 kilometer per uur te bereiken. Ze won hiermee het WK Snelfietsen. Haar collega Jennifer Breet werd tweede. Ze komen langs. * De Tweede Kamer boog zich vandaag over de Miljoenennota. Marleen de Rooy, Jan Driessen en Marc Belinfante over het vuurwerk rond de Algemene Beschouwingen. * Gisteren stal Glennis Grace opnieuw de harten van het publiek én de jury, met een prachtige vertolking van 'Run' van Snow Patrol. Maar is het goed genoeg om het programma te winnen? Dat vragen we onze eigen vakjury: Henny Huisman, Barrie Stevens en Jacques d'Ancona. * In zijn nieuwe theatercollege 'Moeilijke Landen' vertelt Jelle Brandt Corstius over de reizen die hij heeft gemaakt. Wat heeft hij hiervan geleerd?

M >