M

Joris Linssen, wielrenster Annemiek van Vleuten, Erik van 't Padje, Siegurd van Leusen, Arnoud Kal, Onno Blom en Maartje Wortel.

22 aug 2018 19:05

KRO-NCRV • 48 min

Te gast: Zanger en Mexico-fan Joris Linssen, wielrenster Annemiek van Vleuten, Erik van 't Padje, Siegurd van Leusen, Arnoud Kal, Onno Blom en Maartje Wortel.

Te gast: Zanger en Mexico-fan Joris Linssen over de indrukwekkende documentaire Chavela. Het levensverhaal van een talentvolle muzikante die verslaafd was aan tequila en het versieren van vrouwen. Ook speelt Joris Linssen een ode aan de zangeres! * Wielrenster Annemiek van Vleuten lijkt niet te stoppen! Ze won deze zomer zowel La Course als de Giro Rosa. Hoe is Annemiek van Vleuten van 'klassieke' renner, de beste wielrenster ter wereld geworden? * Erik van 't Padje zette de zoektocht op naar de vermiste Jos Brech. Hierdoor vond de politie het DNA-bewijs dat Brech identificeerde als verdachte in de zaak Nicky Verstappen. Aan tafel bushcrafters Siegurd van Leusen en Erik van 't Padje, en Arnoud Kal van het Nederlands Forensisch Instituut. * Jan Wolkers oogstte vooral rust in moestuintje 294 van volkstuinvereniging Amstelglorie. Onno Blom bundelde Wolkers' tuinverhalen en Maartje Wortel sliep in zijn tuinhuisje.

M >