M

Rita Verdonk, Bo Hanna, Khalid Kasem, Anne Fleur Dekker, Angela Groothuizen, Ria Valk, Marga Bult, Jeangu Macrooy, Ruth Oldenziel en Inez Weski

Vr 24 aug 19:05

KRO-NCRV • 47 min

Te gast: Rita Verdonk, Bo Hanna, Khalid Kasem, Anne Fleur Dekker, Angela Groothuizen, Ria Valk, Marga Bult, Jeangu Macrooy, Ruth Oldenziel en Inez Weski.

Elke vrijdag neemt, in wisselende samenstelling, het M-Panel de week met ons door. Wat viel ons op? Wat vinden wij belangrijk? Waar willen we over praten? Rita Verdonk, Bo Hanna, Khalid Kasem en Anne Fleur Dekker geven hun visie op het nieuws. * Angela Groothuizen coachte eerder al in The Voice of Holland en The Voice Kids, maar nu ook in The Voice Senior, voor 60+ talent. Ria Valk en Marga Bult weten als geen ander hoe het is om op hoge leeftijd nog steeds op te treden. De drie zitten aan tafel. * Wat nou als je de kans krijgt om het ultieme festival te organiseren? Wie zou je dan op het podium willen zien? In M's Headliners vragen we dat iedere week aan een artiest en dat is deze week Jeangu Macrooy. * Het is een horrorweek voor Donald Trump. De Amerikaanse president heeft vijanden genoeg, maar juist zijn twee vrienden lijken hem nu in het nauw te drijven. Brengen Michael Cohen en Paul Manafort zijn presidentschap in gevaar? Ruth Oldenziel en Inez Weski schuiven aan.

M >