NOS Artiesten voor de Vrijheid

NOS Artiesten voor de Vrijheid 2013

5 mei 2013 22:54

NOS • 30 min

Het sluitstuk van de speciale programmering van de NOS in het kader van de dag van de vrijheid is het programma NOS Artiesten voor de Vrijheid 2013.

Het sluitstuk van de speciale programmering van de NOS in het kader van de dag van de vrijheid is het programma NOS Artiesten voor de Vrijheid 2013. De NOS maakt een impressie van de tournee van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid - Dio, Miss Montreal en Chef'Special - langs veertien verschillende Bevrijdingsfestivals. NOS-verslaggever Arjan Nieuwenhuizen zal samen met 3FM- diskjockey Coen Swijnenberg in de helikopter van de Koninklijke Luchtmacht plaatsnemen en verslag doen van de diverse festivaloptredens van de ambassadeurs. Het programma wordt live gepresenteerd vanaf het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle door Winfried Baijens. Hij ontvangt diverse gasten.

Het sluitstuk van de speciale programmering van de NOS in het kader van de dag van de vrijheid is het programma NOS Artiesten voor de Vrijheid 2013. NOS Artiesten voor de Vrijheid >