NPO Radio 2 Mijlpaal Prijs

Radio 2 Mijlpaal Prijs

14 sep 2013 22:10

NTR • 1 uur en 15 min

De Radio 2 Mijlpaal markeert elk jaar een belangrijk muzikaal moment in de carrière van een Nederlandse band of artiest. Dit keer het 20-jarig bestaan van het duo Acda & De Munnik.

De Radio 2 Mijlpaal markeert elk jaar een belangrijk muzikaal moment in de carrière van een Nederlandse band of artiest. Vandaar dat de zender het 20-jarig bestaan van het duo Acda & De Munnik aangrijpt om ze extra in het zonnetje te zetten. Thomas Acda en de Paul de Munnik drukken samen al twintig jaar een stempel op de Nederlandse popmuziek. Sinds deze doorbraak is het duo een vaste muzikale waarde op Radio 2. Op 8 september wordt de officiële uitreiking omlijst met een uniek concert, waarvoor de luisteraars van Radio 2 de setlijst mogen samenstellen. Het Radio 2 Mijlpaal Concert wordt live uitgezonden op Radio 2 en is nu te zien.

In coproductie met Radio 2. De Radio 2 Mijlpaal 2014 gaat naar Caro Emerald! Ze krijgt de prijs vanwege de indrukwekkende carrière die zij in vijf jaar tijd heeft neergezet. NPO Radio 2 Mijlpaal Prijs >