Spuiten en Slikken op Reis

Spuiten en slikken op reis

2 jun 2013 22:06

BNN • 45 min

-Nicolette is op de Filipijnen waar de drug methamphetamine als een epidemie om zich heen grijpt. -Manuel is in Noorwegen voor het Russefest.

-Nicolette is op de Filipijnen waar de drug methamphetamine als een epidemie om zich heen grijpt. De drugs wordt overal gebruikt: op de universiteiten als op werkplekken. Nicolette spreekt met de verslaafden, de dealers én ziet met eigen ogen hoe de overheid de strijd aangaat met deze verwoestende drug. -Manuel is in Noorwegen voor het Russefest: het jaarlijkse festival waarbij alle eindexamenkandidaten drie weken lang met busjes door het land crossen. Dit Russefest staat vooral in het teken van: feesten, drank en heel veel seks. En direct na het festival staat het eindexamen op het programma. Hoe houden ze het vol?

In Spuiten en Slikken op Reis laten BNN-presentatoren in acht afleveringen zien hoe het leven er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Dit seizoen is er ook aandacht voor oorlog, verslaving, onderdrukking en de dood. Spuiten en Slikken op Reis >