Spuiten en Slikken op Reis

Brazilië & Hongarije

11 aug 2013 22:20

BNN • 45 min

In Brazilië zijn billen nationale trots en obsessie en Filemon is bij 'n plastisch chirurg gespecialiseerd in bil-implantaten. Geraldine is op het S.U.N.-festival in Hongarije waar velen lsd gebruiken.

Brazilië: Filemon is in het land waar bijna alle vrouwen vooraan stonden toen God de billen uitdeelde: Brazilië. Hier zijn billen de nationale trots en obsessie, en Filemon gaat uitzoeken hoe dat komt. Hij ontmoet de vrouw met één van de allermooiste achterwerken van Brazilië, is present bij het spreekuur van een plastisch chirurg die gespecialiseerd is in het plaatsen van bil-implantaten en bezoekt een broeierig billenfeest. Hongarije: Zomertijd is festivaltijd en Geraldine bezoekt het S.U.N.-festival in Hongarije. Op dit festival wordt voornamelijk Goa trance gedraaid en veel bezoekers gebruiken psychedelische drugs zoals lsd om hun festivalbeleving naar een hoger niveau te tillen. Geraldine trekt op met een groepje doorgewinterde S.U.N.-gangers die haar alles kunnen vertellen over hun favoriete methodes om in hogere sferen te komen.

In Spuiten en Slikken op Reis laten BNN-presentatoren in acht afleveringen zien hoe het leven er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Dit seizoen is er ook aandacht voor oorlog, verslaving, onderdrukking en de dood. Spuiten en Slikken op Reis >