Spuiten en Slikken op Reis

Griekenland & Oeganda

14 jul 2013 22:20

BNN • 50 min

-Nicolette is in Athene. Sinds de crisis houdt een gevaarlijke straatdrug, sisa, de Griekse hoofdstad in haar ban. -Tim is in Kampala, hoofdstad van Oeganda, ook wel Sin City van Oost-Afrika genoemd.

-Griekenland. Nicolette is in Athene. Sinds de crisis hier heeft toegeslagen houdt een gevaarlijke straatdrug, sisa, de Griekse hoofdstad in haar ban. Deze drug is spotgoedkoop, levensgevaarlijk en extreem verslavend. Sisa verspreidt zich razendsnel onder de arme inwoners van de hoofdstad en Nicolette zoekt uit waar deze drug vandaan komt en wat er precies in zit. Ook ziet ze de verwoestende effecten van deze nieuwe drug. -Oeganda. Tim is in Kampala, de hoofdstad van Oeganda, die ook de Sin City van Oost-Afrika wordt genoemd. Veel westerse expats en vrijwilligers komen naar deze feeststad om zich onder te dompelen in de verleidingen van het nachtleven. Tijdens een lange nacht ontmoet Tim strippers, prostituees, blowers en vrijwilligsters op zoek naar de blacksperience. Maar hij ziet ook hoe groot de kater na een wilde nacht kan zijn, als hij langs gaat bij een kliniek waar mensen zich kunnen laten testen op hiv.

Geraldine vliegt naar Amerika's meest ruimdenkende stad: San Francisco voor een potje 'ecoseks'! Nicolette is in de hoofdstad van Kenia; Nairobi en maakt kennis met het zwaar verslavende drankje Chang'aa. Spuiten en Slikken op Reis >