Spuiten en Slikken op Reis

Spuiten en slikken op reis

19 mei 2013 22:00

BNN • 45 min

-Geraldine is in Budapest, waar designer drugs erg populair zijn. -Filemon is in Colombia, waar het voor jongens en mannen normaal is om regelmatig seks te hebben met ezels.

-Geraldine is in Budapest, waar designer drugs erg populair zijn. Deze drugs zijn legaal, omdat de makers zo vaak wisselen van samenstelling, dat de overheid achter de feiten aan blijft lopen. Ze zijn makkelijk te krijgen, goedkoop en hebben ongeveer hetzelfde effect als de bekende drugs. Geraldine gaat feesten met jongeren die massaal designer drugs gebruiken tijdens het uitgaan. Clubeigenaren staan gebruik in hun club toe, omdat ze bang zijn klanten kwijt te raken. -Filemon is in Colombia, waar het voor jongens en mannen normaal is om regelmatig seks te hebben met ezels. Filemon zoekt uit hoe dit fenomeen is ingeburgerd in de Colombiaanse cultuur. Hij spreekt de ervaringsdeskundigen en is getuige van zo'n bijzondere vrijpartij.

Geraldine vliegt naar Amerika's meest ruimdenkende stad: San Francisco voor een potje 'ecoseks'! Nicolette is in de hoofdstad van Kenia; Nairobi en maakt kennis met het zwaar verslavende drankje Chang'aa. Spuiten en Slikken op Reis >