Spuiten en Slikken op Reis

Spuiten en slikken op reis

26 mei 2013 22:00

BNN • 45 min

-Geraldine vliegt naar Amerika's meest ruimdenkende stad: San Francisco. -Nicolette is in de hoofdstad van Kenia: Nairobi.

-Geraldine vliegt naar Amerika's meest ruimdenkende stad: San Francisco. Daar dompelt ze zich onder in de meest vrije vormen van seks. Zo leert ze de natuur op een erotische manier kennen tijdens een workshop eco-seks, waar mensen seks hebben met bomen en planten. Ook leert ze tijdens een cursus hoe je als vrouw het beste je man kunt bevredigen met een voorbinddildo. -Nicolette is in de hoofdstad van Kenia: Nairobi. Het land van het megasterke en gevaarlijke, maar ook legale, drankje chang'aa. Van de 40 miljoen inwoners van Kenia leeft bijna de helft in armoede en voor zo'n drankje betaal je slechts 15 cent. Het grote nadeel is alleen dat je van dit drankje blind kunt raken en uiteindelijk zelfs dood kan gaan. Nicolette bezoekt een illegale brouwerij in een sloppenwijk en ziet de gevaren van de drank als een man naast haar knock-out gaat.

In Spuiten en Slikken op Reis laten BNN-presentatoren in acht afleveringen zien hoe het leven er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Dit seizoen is er ook aandacht voor oorlog, verslaving, onderdrukking en de dood. Spuiten en Slikken op Reis >