Spuiten en Slikken op Reis

Londen-Amerika

26 aug 2012 22:35

BNN • 45 min

-Manuel is in Londen, waar hij met meer dan duizenden homo's en lesbo's de World Pride viert; de wereldeditie van de Gay Pride. -Geraldine reist af naar de conservatieve Amerikaanse staat Louisana.

-Manuel is in Londen, waar hij met meer dan duizenden homo's en lesbo's de World Pride viert; de wereldeditie van de Gay Pride. Manuel feest mee, maar hij verkent ook verschillende homobuurten en -subculturen. En natuurlijk is hij ook bij de grote eindklapper: de gay parade. -Geraldine reist af naar de conservatieve Amerikaanse staat Louisana en volgt daar de veertienjarige Ashton, die zich voorbereidt op het Purityball; een belangrijk ritueel onder de conservatieve gelovigen. Tijdens een groot bal zal Ashton, met tientallen andere meisjes, haar vader plechtig beloven dat ze maagd blijft tot het huwelijk.

In Spuiten en Slikken op Reis laten BNN-presentatoren in acht afleveringen zien hoe het leven er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Dit seizoen is er ook aandacht voor oorlog, verslaving, onderdrukking en de dood. Spuiten en Slikken op Reis >