Spuiten en Slikken op Reis

New York & Nepal

28 jul 2013 22:20

BNN • 45 min

Tim bezoekt New York, dat 'n reputatie hoog te houden heeft qua feesten. Geraldine bezoekt Kathmandu, hoofdstad van Nepal, in de jaren '60 en '70 een hippie-paradijs vanwege de vrije verkoop van drugs.

New York: Tim bezoekt New York, dat een reputatie hoog te houden heeft als het gaat om feesten. Hij treedt in de voetsporen van de illustere Club Kids, gaat op stap met lokale beroemdheden, krijgt tips van een doorbitch en maakt kennis met echte uitgaansroyalty. Natuurlijk mogen seks en drugs niet ontbreken tijdens Tims zoektocht en dat vindt hij onder andere op een nogal extreem huisfeestje. Nepal: Geraldine bezoekt Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Deze stad was in de jaren zestig en zeventig een paradijs voor hippies vanwege de vrije verkoop van drugs. Inmiddels is dat verboden, en Geraldine kijkt of de hasjdampen anno 2013 helemaal zijn opgetrokken, of dat er her en der toch nog wat is blijven hangen. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een kleurrijke groep mannen die buiten de wet vallen en er nog altijd lustig op los blowen.

In Spuiten en Slikken op Reis laten BNN-presentatoren in acht afleveringen zien hoe het leven er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Dit seizoen is er ook aandacht voor oorlog, verslaving, onderdrukking en de dood. Spuiten en Slikken op Reis >