TV Lab: The Pitch

TV Lab: The pitch

16 aug 2012 22:20

BNN • 50 min

Jong Nederland komt met oplossingen voor de zware economische crisis. Van de honderden inzendingen zijn de zes beste uitgenodigd om hun oplossingen te komen pitchen.

Een origineel idee om de jeugdwerkeloosheid te bestrijden of een slimme truc om de huizenmarkt een boost te geven? Jong Nederland komt met oplossingen voor de zware economische crisis. Van de honderden inzendingen zijn de zes beste uitgenodigd om hun oplossingen te komen pitchen. De drie beste en origineelste ideeën worden uitgekozen, getest op haalbaarheid en verder uitgewerkt. De bedenkers krijgen hierbij hulp van gerenommeerde coaches uit het Nederlandse bedrijfsleven. Oud-president van de Nederlandse Bank, Nout Wellink, bepaalt in een zinderende eindpitch voor publiek wie de winnaar wordt. De winnaar krijgt de gelegenheid om zijn plan uit te voeren.

Jong Nederland komt met oplossingen voor de zware economische crisis. Van de honderden inzendingen zijn de zes beste uitgenodigd om hun oplossingen te komen pitchen. TV Lab: The Pitch >