TV Lab

TV lab: Weestlent

23 aug 2014 23:00

BNN • 32 min

Het kan niet altijd mee zitten. Neem Dennis en Valerio. Zijn ze net lekker op de top van hun professionele kunnen, vergaat de wereld. Hoe gaan zij overleven in deze post-apocalyptische samenleving?

Het kan niet altijd mee zitten. Neem bijvoorbeeld Dennis en Valerio. Zijn ze net lekker op de top van hun professionele kunnen, vergaat de wereld. Zul je net zien. De samenleving zoals wij die kennen is niet meer. Er is geen politie, geen leger, geen rechtvaardigheid. Het enige recht is het recht van de sterkste. In de smeulende ruïnes van de grote Nederlandse steden vormen georganiseerde bendes de nieuwe sociale orde. Je aansluiten bij een bende betekent meedoen met moorden en plunderen om je kans op overleven te vergroten. Een enkeling probeert het in zijn eentje te redden, maar in deze nieuwe wereld leidt dat vrijwel altijd tot een gruwelijke dood. Dus wat doe je dan als voormalig presentatieduo? Hoe gaan Dennis en Valerio overleven in deze post-apocalyptische samenleving? Nou gewoon, door zich niet te veel in te spannen, lekker met de flow mee te gaan en zich heel erg druk te maken om de kleine comforts in het leven: Schone sneakers, een voorraadje kogels en een blikje cassis.

Nederland is gezellig vol. Met bijna 17 miljoen inwoners zijn zelfs bijna alle nationaliteiten in ons land vertegenwoordigd. Bijna. Want er missen er nog een paar. TV Lab >